Jamu Susuk Dara

“JAMU SUSUK DARA” mmg bukan setakat menarik, bagus dan berkesan. malah tiada tandingannya. TIADA DI PASARAN LUAR. FORMULA MASIH TERKAWAL DAN MASIH RAHSIA.

Setiap wanita perlu bahagia... Tidak kira bujang atau berumahtangga... Wanita perlu sihat, wanita perlu ceria, wanita perlu ketawa, wanita perlu dimanja... Rahsianyaaaa.....Kenali Jamu Susuk Dara... InsyaAllah anda tidak akan menyesal dengan info yang sangat bermanfaat untuk kaum HAWA... juga untuk suami2 anda juga... InsyaAllah (^___^)

Monday, June 17, 2013

MASKER VIRGINA



Alhamdullilah saya berjaya selamatkan rumah tangga beliau. semoga berpanjangan hendak nya... sekarang beliau promote kat adik ipar beliau pula.

Testimoni Masker Vagina.

"betul la ckp ko ketat gile... husband aku le ckp, aku x bg tahu dia yg aku mkn jamu... tq, skrg ni aku bg adik ipar aku cuba" (beliau makan coklat love habibi & sapu masker vagina & feminine wash) tu yang powerrr. 

-----------------
Masker Vagina
-----------------
TIPS NAK PAKAI MASKER VAGINA BAGI YANG DAH BERKAHWIN

1- Lepas mandi sebelum pergi kerja , sapukan masker vagina pada permukaan faraj antara dua bibir.

2- Sapukan juga pada bukit kecil yang sensitif agar bukit kecil yang layu itu akan segar bugar.

3- Sapukan juga dicelah cabang paha supaya warna hitam dicelahan itu akan makin pudar.

4- Akhir sekali oleskan dengan jari tengah, masukkan separuh jari ke dalam lubang faraj...pusing-pusingkan jari anda……aarr yg ni la baru nk rasa ketat..kalau setakat sapu saja tak jadi puan…puan sayang oiii…..

(umpama makan dgn ambik bau ler beza tak?…beza kan?)

BEZA memang BERBEZA…

1001 KEGUNAAN MASKER VAGINA

SELAIN DRPD MEGECILKAN LUBANG MISS V DAN MENGAWET MUDAKAN MISS V KITA...MASKER INI JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI BERIKUT :

Ada antara kita pompuan ni, ketiak dia hitam, puncanya lama sgt pakai deodorant. Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh. Nak hilangkan senang je. Sental je dengan masker vagina tu putih berseri mcm rendam klorox uolss!!!

Tempat miss v tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah & PINKISH.

Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal-gatal seperti ruam & geli gatal...(Sumpah puntianak org dulu-dulu kata). Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat.

Bukan sekadar MASKER VAGINA...tapi segala powder...
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jadi pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil
+ faraj longgar
+ gatal-gatal pada miss v
+ ketiak hitam
+ celah peha hitam
+ buasir
+ ketiak busuk & hangit


Cara Penggunaan Masker Vigina




Miss V anda MENGGELEBER, HITAM, GATAL & LONGGAR selepas dah beranak pinak???

TIPS NAK PAKAI MASKER VAGINA BAGI YANG DAH BERKAHWIN

1) LEPAS MANDI SEBELUM PEGI KERJA....SAPUKAN MV PADA PERMUKAAN FARAJ ANTARA 2 BIBIR

2) SAPUKAN JUGA PADA BUKIT KECIL YG SENSITIF AGAR BUKIT KECIL YG LAYU ITU AKAN SEGAR BUGAR SEPERTI ANAK DARA...(BIJI KELENTIT)

3) SAPUKAN JUGA DICELAH CABANG PAHA SUPAYA WARNA HITAM DI CELAHAN ITU AKAN MAKIN PUDAR

4) AKHIR SEKALI OLESKAN DENGAN JARI TENGAH MASUKKAN SEPARUH JARI KE DALAM LUBANG FARAJ...Pusing-pusingkan jari anda...Aaarrr yg ni la baru nk rasa ketat...Kalau setakat sapu saja tak jadi puan-puan sayang oiii...(Umpama makan dgn ambik bau ler beza tak?...beza kan?)


1001 KEGUNAAN MASKER VAGINA

SELAIN DRPD MEGECILKAN LUBANG MISS V DAN MENGAWET MUDAKAN MISS V KITA...MASKER INI JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI BERIKUT :

Ada antara kita pompuan ni, ketiak dia hitam, puncanya lama sgt pakai deodorant. Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh. Nak hilangkan senang je. Sental je dengan masker vagina tu putih berseri mcm rendam klorox uolss!!!

Tempat miss v tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah & PINKISH.

Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal-gatal seperti ruam & geli gatal...(Sumpah puntianak org dulu-dulu kata). Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat.

Bukan sekadar MASKER VAGINA...tapi segala powder...
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jadi pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil


------------------

Feminine Wash
------------------




Bagus digunakan oleh:
1. Wanita
2. Anak Gadis
3. Wanita berpantang / didatangi haid
4. Wanita yang bermasalah keputihan dan kegatalan
5. Wanita Hamil

1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.

2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.

3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.

4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.

5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.

6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.

7) Kebersihan yang meyakinkan. Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

8 ) FW tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi FW JSD berfungsi mengubat dan mencegah keputihan.

9) Bau nya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.

Cara penggunaan :-
Tuangkan sedikit sapu dan gosok diiluar dan dalam V, biarkan seketika dan kemudian bilas.
Boleh digunakan sekerap mengikut keperluan

-----------------------
Coklat Love Habibi
-----------------------





Sifat Fizikal:
-lembut dann kenyal,
-berbau wangi herba
-rasa manis, lemak

Kelemahan: AIR.
Pastikan jari anda kering ketika mencubit Coklat Love Habibi (CLH) ini. Jika terkena air CLH akan mudah berkulat.

Jangka Hayat:
2 tahun jika TIDAK terkena air dan terkena PANAS.

Tempat simpanan yg paling sesuai:
- Simpan dalam keadaan SUHU BILIK.

NOTA!!! JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

Siapa yang boleh makan:
- semua golongan manusia termasuk kanak-kanak. tapi agak berbahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA.

* khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
* buang angin
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.

- Jika badan anda rasa lemau-lemau malas-malas boleh amalkan makan Coklat Love Habibi ini.

- kalau ada simptom-simptom, kalau malam semalam ehem ehem, pagi rasa mengantuk dan lemau-lemau badan malas nak pergi kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah Coklat Love Habibi sebagai kudapan harian.

- kalau rasa2 senak ulu hati tidak perlu lagi mencari ENO, makan je Coklat Love Habibi. sendawa, kentut, muntah pon boleh. pastu perut akan lega dan lapang (^___^)

- kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi keinginan itu, nak tambah sensitif deria syahwat itu,
elok benar makan Coklat Love Habibi ni. sikit2 kecur air liur... terpandang je.. tegak je pokok kelapa.

CARA PEMAKANAN:
- 1 bekas (80 gram) insyaallah boleh tahan 30 hari.
- gentelkan kecil sebesar kuku kelingking.
- kunyah2, telan dan minum air masak

Jika amalkan Coklat Love Habibi ni anda semua akan merasa tindak balas sedemikian :-

* Kerap Sendawa buang angin
* Melawaskan pembuangan air kecil & besar, kalau perut buncit tu boleh melawaskan pembuangan dan dapat mengempiskan perut anda
* Kerap kencing buang toksin dalam badan
* Mana kurang bernafsu tu jangan terkejut asyik nak saja
* Melancarkan sistem perjalanan darah dalam badan
* Melancarkan peredaran darah

INFO PENTING MINTA PERHATIAN !!!

** SILA JANGAN AMBIL MUDAH
** COKLAT LOVE HABIBI SESUAI UNTUK WANITA YANG PUNYA MASALAH PERIOD YANG TIDAK DATANG TIAP2 BULAN !

Coklat Love Habibi :
- Bagi wanita yg ade masalah period yang tidak datang setiap bulan, ia turut membantu menolak darah haid ke luar serta kotoran lain selain khasiatnya memberi tenaga, melawaskan sistem pembuangan, melancarkan peredaran darah serta meningkatkan nafsu syahwat.

- wanita mengandung TIDAK dibenarkan mengambil CLH kerana terdapat herba bernama DERHAKA MERTUA yang berfungsi boleh memanaskan rahim dan org dulu-dulu gunakan daun ini untuk gugurkan kandungan.

Harga :-
Masker Vagina = RM25.
Coklat Love Habibi = RM48.
Feminine Wash = RM48.

Postage Poslaju :
Semenanjung : RM 7
Sabah/Sarawak : RM 11
**dapat FREE GIFT

**Di Jamin Berkesan dan Selamat, 100% Herba.

untuk pesanan sms "set intim" ke 010-2722076 / PM saya

No comments:

Post a Comment

Post a Comment